Vermogenden

U beschikt over spaargeld, of u heeft onroerend goed of een vermogen uit uw bedrijf.  U heeft dat ondergebracht bij een beleggingsinstelling, een vermogensbeheerder of een beleggingsadviseur. Kent u dan het rendement van uw totale vermogen? Heeft u voldoende inzicht in de cijfers? Is uw vermogen gestructureerd? Krijgt u met enige regelmaat objectief advies over uw vermogen? Wordt dat advies adequaat en ongevraagd gegeven? En is dit voldoende toegesneden op uw situatie?

Voor wie een groot vermogen heeft, is een overzichtelijke financiële planning noodzakelijk. Zo krijgt u niet alleen overzicht in de cijfers, maar bent u ook in staat om tijdig de juiste bancaire- en vermogenskeuzes te maken. En dat kan uw nachtrust behoorlijk ten goede komen …!

Wie met Ducente in zee gaat, krijgt een financieel planner, een fiscaal adviseur én een vermogensmanager ineen! Dat levert klanten direct een groot voordeel op. Niet enkel het gemak van one stop shopping, maar u krijgt ook een kwaliteitsadvies dat álle financiële facetten omvat. Ducente gaat hiermee dus verder dan een bank of een vermogensbeheerder.

Wilt u eens sparren over úw situatie?
Wij maken graag een afspraak!